Nieuws

Win onze katalysator !

We staan aan het begin van iets moois! Sinds december zijn we on-line. Voor onze projecten, maar ook voor die van anderen! Iedereen kan “free of charge” zijn project of idee op de site zetten.

Maar we gaan nog verder: we zetten ook onze co-creatie katalysator nu gratis in! Ja, als fris gestarte ondernemers wil De Stedenfabriek graag aan de wereld laten zien, dat onze co-creatie katalysator werkt! We willen ons bewijzen. We willen onze katalysator, kennis en ervaring met anderen delen.

Wij zoeken een pand of initiatief dat onze co-creatie katalysator verdient. Ben je eigenaar van een leegstaand pand, en op zoek naar nieuwe gebruikers? Ben je initiatiefnemer op een plek, maar vind je het lastig om samen met anderen een financieel haalbaar initiatief te bouwen?

Meld je simpelweg aan door het on-line inschrijvingsformulier op deze site in te vullen. Laat ons weten waarom onze katalysator juist voor jouw pand, idee of project van meerwaarde is! Doe dit voor 8 februari en maak kans op onze co-creatie katalysator ter waarde van €20.000,- !