Nieuws

Ontdek de NDSM-werf met ons expeditieteam

Verdien je ticket voor onze Spring Amsterdam NDSM Shipyard Expedition.

Schermafdruk 2015-02-22 12.39.55 Ontdek dit ruwe havengebied, aan de rand van de stad. Geregeld terug te vinden in diverse top 10 noteringen. Of het nu gaat om lekker eten of de beste hipster spot. Maar hier vinden niet alleen hippe en trendy festivals plaats, de komende jaren ondergaat dit gebied een grote revitalisatie. De eerste mooie stappen zijn daartoe al gezet.

De functiemix tussen aanwezige creatieve ondernemers, kunstenaars, festivals en ontwikkeling met woonfuncties, kantoren, hotels en horeca maakt het tot een spannend gebied.

Gebruik en herbestemming van het bestaand industrieel erfgoed zorgt dat het verleden onderdeel blijft van de toekomst van NDSM. Het NDSM-terrein heeft heel veel potentieel, maar kent ook vele uitdagingen in verdere ontwikkeling.

Op vrijdagmiddag 3 april (vanaf 14.00 u) gaan we samen op ontdekkingstocht. Naast een stukje historie, vertellen we over de achtergrond en deze complexe uitdagingen in de ontwikkeling van dit terrein. We verzamelen bij BBROOD, dat is naast de pont op NDSM.

Hoe verdien je een ticket? Elke dinsdag posten we een vraag over een plaats op Facebook en Twitter. Laat ons weten welke plaats we zoeken. Degene met het tijdsnelste goede antwoord, verwelkomen we aan boord!

Sluit je ook aan bij ons expeditie team en let op je social media!

Good Luck!

De Stedenfabriek | City Works Amsterdam: cocreating places with impact and (re)creating our cities together by giving you the tools and the knowledge to shape your own city.